Το studio

Αρχική< Το studio

Προφίλ

''Bella Vista'' ένας σύγχρονος χώρος υγείας, ευεξίας και ομορφιάς που λειτουργεί από το 2005 και ανακαινίστηκε πρόσφατα. Είναι καλόγουστα διακοσμημένος, διαθέτει χαλαρωτική και ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό περιβάλλον και παράλληλα, πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης για την ασφάλειά σας.

Ο τρόπος εργασίας μας βασίζεται στη φιλοσοφία ότι για να είμαστε καλά και να δείχνουμε όμορφοι θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε σώμα, ψυχή και πνεύμα. Έτσι, αντιμετωπίζουμε τον ανθρώπινο οργανισμό ολιστικά και ασχολούμαστε αποκλειστικά με κάθε άτομο, ώστε να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το προσωπικό είναι άρτιο καταρτισμένο ενώ η γνώση δε σταματά. Ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε συνεχώς πάνω σε καινούριες μεθόδους, νέα μηχανήματα και προϊόντα.

Το ''Bella Vista'' είναι ένας μικρός παράδεισος που σας προσκαλεί να αφεθείτε στη φροντίδα μας και να νιώσετε ότι αναζωογονείστε σε ψυχή και σώμα. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε απολαμβάνοντας κάποια υπηρεσία σύντομης διάκρειας ή και κούρες που ολοκληρώνονται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 Αφήστε μας να σας κακομάθουμε γιατί εμείς μπορούμε και εσείς το αξίζετε!!!

Με εκτίμηση                                                                                                                               Καμπανέλλου Κατερίνα (πτυχιούχος Τ.Ε.Ι.Θ.)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   


Καμπανέλλου Κατερίνα

Η Καμπανέλλου Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε την αισθητική. Με κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη και το σεβασμό για τον άνθρωπο, για τη γυναίκα, τη και την ομορφιά από πολύ νωρίς ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με την αισθητική. Μετά τις σπουδές στα Τ.Ε.Ι.Θ., ακολούθησαν επιπλέον εκπαιδεύσεις πάνω στο μακιγιάζ, σε θεραπευτικές μαλλάξεις και σε εφαρμογές θεραπειών και μηχανημάτων, από εξειδεικευμένα εργαστήρια και καθηγητές εντός Ελλάδος και το εξωτερικό. Στην ερώτηση με τι της αρέσει να σχολείται περισσότερο από το μενού της αισθητικής απαντά: '' Ιδανικό για μένα είναι να μπορώ να αναγνωρίζω τις ανάγκες των ατόμων που μας εμπιστεύονται και να τους παρέχω αυτό που χρειάζονται! ''