Υπηρεσίες

Αρχική Υπηρεσίες

Για τη νύφη

Για μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας θέλουμε να είμαστε και να αισθανόμαστε όμορφες, λαμπερές, ξεχωριστές. Το νυφικό μακιγιάζ, λοιπόν, σκοπό έχει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να βελτιώσει ατέλειες. Μαζί θα βρούμε τις ιδανικές πόζες και εκφράσεις που αναδεικνύουν και τονίζουν τα δυνατά σημεία του προσώπου και σώματός σας, όπως επίσης, το στήσιμο του κορμιού και το περπάτημα σας!
Το μακιγιάζ πραγματοποιείται με επαγγελματικά προϊόντα και με αυστηρά αποστειρωμένα πινέλα

Κατάλληλες βάσεις, σταθεροποιητικά και τεχνικές μας εξασφαλίζουν ένα αναλλοίωτο μακιγιάζ για όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα, το δέρμα παραμένει δροσερό και λαμπερό. Απαραίτητες φωτοσκιάσεις και λάμψεις εξυπηρετούν τη γαμήλια φωτογράφιση. Για να βοηθήσουμε το δέρμα να είναι ξεκούραστο, φωτεινό και να διατηρηθεί το μακιγιάζ γίνονται οι απαραίτητες περιποιήσεις προσώπου, όπως ενυδάτωση, οξυγόνωση, σύσφιξη του οβάλ, που μας χαρίζουν μεταξένια επιδερμίδα, ενώ μασάζ και απολέπιση με κρυστάλλους αλάτων ξεκουράζουν και αναζωογονούν το σώμα.

Ανάλογες κούρας υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, μακιγιάζ και μανικιούρ-πεντικιούρ προσφέρουμε και στις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες του γάμου κουμπάρες, μαμάδες, καλεσμένες και παρανυφάκια!

Τέλος,υπάρχουν και ολοκληρωμένα προγράμματα για τη νύφη και το γαμπρό, που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες

Επιλέξτε να κάνετε το μακιγιάζ σας στο BELLA VISTA Health Beauty Studio και  γίνετε  η νύφη που εσείς ονειρευτήκατε !

Μόνο μια σταρ ξέρει τα μυστικά για τη σωστή θέση του προσώπου, την κίνηση του χαμόγελου και το ύφος στο βλέμμα! Και η star την ημέρα του γάμου σας…είστε εσείς!!!

Κατηγορίες