Άρθρα & Τύπος

Αρχική Άρθρα & Τύπος
 • TIPS υγείας, ευεξίας και ομορφιάς...σύμμαχος του χειμώνα!

  Ένα πολύ συχνό φαινόμενο που συναντάμε αυτό το μήνα είναι η εποχική κατάθλιψη, η οποία κατά κύριο λόγο οφείλεται στην πτώση της θερμοκρασίας και στο ότι μικραίνει η μέρα. Επιπλέον, η ενέργειά μας μειώνεται, το ανοσοποιητικό σύστημα ασθενεί και οι μυοσκελετικές ενοχλήσεις σε αυχένα και αρθρώσεις αυξάνονται. Ακολουθούν κάποια tips, που  μπορούν  να  βελτιώσουν ή και προλάβουν τα παραπάνω !

  -Ασκηθείτε 3 φορές την εβδομάδα, κάνοντας περπάτημα, yoga, pilates, κολύμβηση ή όποιο πρόγραμμα γυμναστηρίου σας εξυπηρετεί! Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή προπονητή σας αν υπάρχουν θέματα υγείας ή ευαισθησία στο μυοσκελετικό σύστημα.

  -Προσθέστε στο διαιτολόγιό  σας αντιοξειδωτικές τροφές, όπως ρόδι, σταφίδες μαύρες, cranberries και τη θαυματουργή σοκολάτα με 80% κακάο! Μια καλή δόση βιταμίνης C θα ήταν απαραίτητη!

  -Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αναζωογονηθείτε με ένα μυοχαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ σε όλο το σώμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας! Μετά το τέλος της συνεδρίας σας φροντίστε να διατηρήσετε το σώμα σας ζεστό!

  -Ενημερωθείτε για τις εναλλακτικές θεραπείες και βιώστε την εμπειρία του reiki, του Αyurveda ή του Shirodara και εξισορροπήσετε σε σώμα, ψυχή και πνεύμα!

  -Σηκωθείτε από το κρεβάτι σας το πρωί μισή ώρα νωρίτερα, απολαύστε τον πρωινό σας καφέ ή αφεψημα με την αγαπημένη σας μουσική και πάρτε 10 ήρεμες, βαθιές αναπνοές!

  -Τι και αν δεν είναι καλοκαίρι! Κάντε μια εκδρομή, επισκεφτείτε τη φύση και επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναζωογονηθεί από το οξυγόνο, τις μυρωδιές και τους γαλήνιους ήχους .

  Το BELLA VISTA Health Beauty Studio είναι στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες!!!